onsdag 26 januari 2011

Säck med Guldpengar/Bag of gold coins.


This is a perfect cake for a childrens birthday party. First, they plunder the cake for gold money and then they eat a good cake. That´s perfect! There can be a risk that the kids are busy playing/eating the gold coins instead of eating the cake. However the kids will love the cake and I´m sure this cake will be the highlight of a child's party. This cake is filled with After Eight fluff and White chocolate fluff and covered with sugar paste with the flavor of chocolate.
 
Detta är en perfekt tårta till ett barnkalas. Först får det plundra tårtan på guldpengar och sen får det äta en god tårta. Hur perfekt är inte det? Risken är väl kanske att barnen har fullt upp med att leka med eller äta guldpengarna istället för att faktiskt äta tårtan. Hur den än må vara så blir denna tårta höjdpunkten på ett barnkalas tror jag. Denna tårta är fylld med After Eight fluff och Vitchoklad fluff och täckt med sockerpasta med smak av choklad. Vitchoklad och After Eight fluff var en väldigt god kombination tillsammans. 


Säcken från sidan.

Säcken uppifrån med alla guldpengar.18 kommentarer:

Marie sa...

haha gud vad du är påhittigt. mycket fiffigt:) och den dära tårtan som liknar en korg med blommor helt fantastiskt / Marie

Susanne sa...

Tack Marie! :0)

Susanna sa...

Men så fin!!! de där hade jag nog inte ens kommit på själv!! :)
Har du gått några utbildningar som finns nere i södra sverige??

Bakverk och Fikastunder sa...

Häftig!

Tove sa...

Wow så fin! Den ser alldeles äkta ut! :-)

Nellie - Sockertussen sa...

Vilken bra idé! Jag älskar verkligen när man besöker en ny blogg och får en massa nya idéer!
Tack för att du delar med dig =)

Kram!

Maria sa...

Jättekul idé, och som du skriver en riktigt rolig idé till ett barnkalas!

Annica - annicake sa...

Vilken perfekt idé till barnkalas!
Superhäftigt!

Jennie sa...

Tack så jättemycket för alla fina kommentarer!! Älskar denna tårtan som ser ut som en säck med pengar!! Även dina andra tårtor är ju superfina!:)

Susanne sa...

Till er alla: Tack så hemskt mycket för era fina kommentarer! Jag blir verkligen glad över dem! Era kommentarer värmer verkligen! :0)

Susanna: Nej, jag har lärt mig på egen hand och med hjälp av bla. Gunillas DVD´s! Dock så har jag gått en bröllopskurs hos Alice(www.sockerkonst.nu), vilket jag gjorde när jag kände att jag behärskade att göra tårtor. MEN jag skulle verkligen vilja gå på diversa kurser som finns, speciellt modelleringskurser! För det är något jag verkligen skulle vilja lära mig! Men för varje tårta man gör, så lär man sig något nytt :0)

Linda - Bengtssons Baksida sa...

Vilken häftig tårta! Verkligen passande på ett kalas! Och den verkade väldigt chokladig och god med!

Susanne sa...

Tack Linda! Jo den blev riktigt god! Jag kan verkligen rekommendera Vitchoklad och After Eight som en väldigt god kombination!

Sara sa...

Tårtan är enormt n´fin Susanne och idéen är ju toppen bra. Kommer vara perfekt till ett litet kalas :-D Snygg! Var den till någon speciell eller satt du bara och lekte?

Anonym sa...

Vilken fin tårta och vilken kul idé! :-)

Har besvarat din kommentar angående Ballina vs Dekorfondanten jag testat. Det blev ett långt svar :-)

Anonym sa...

Intressant det där med vanilj och vit choklad. Fortsatte att svara på diskussionen i min blogg :-)

Susanne sa...

Sara: Tårtan gjorde jag till hushållet mest i syfte att testa Ballinas chokladpasta. Har använt den så lite och varit osäker på vilka smaker den går ihop med, så det vill jag testa. Och jag orkade inte göra några dekorationer så därför fick det bli en säck med guldpengar! :0) Kul att du gillade den!

Lisa: Tack! :0)

Johanna - Bland muffins och pelargoner sa...

Den är helt enkelt underbar! Succén är given på barnkalaset :)

sara sa...

Vilka snygga tårtor du gör! =)