söndag 19 december 2010

En tårta med Rosor och Snöflingor.

Denna tårta är fylld med Vitchokladfluff och Hallonmousse och täckt med sockerpasta med smak av vitchoklad. Emma som skulle ha tårtan ville ha den lik min egen födelsedagstårta, (Tryck på länken så kan ni se den. Det är tårtan som är benämns som -  "Susannes födelsedagstårta") så jag gjorde den väldigt lik den tårtan men eftersom det skulle vara text på denna, så satte jag rosorna på sidan av tårtan istället för mitt på tårtan. För att inte göra en kopia helt och hållet av min egna tårta, så satte jag dit lite glittriga snöflingor mellan blommorna för att få en egen karaktär på denna tårta.


En närbild på texten på tårtan!


En bild på tårtan från sidan!


En bild på tårtan som helhet!

När jag gjorde denna tårta använde jag färdig färgad röd marsipan men jag tyckte att blommorna blev lite åt rosa hållet i alla fall, så det är nog bra om man även färgar den röda marsipanen lite om man vill ha riktigt röd färg. I helhet är tårtan en glitter dröm för alla som älskar glitter. Jag personlingen älskar allt som glittrar så jag har till och med använt glitter på löven - Blev effektfullt! Om man gillar glitter precis som jag, då ska man absolut inhandla detta underbara glitter i pulverform. 


Vad tycker ni om tårtan?

5 kommentarer:

Lotta sa...

Hej!
Tack så mycket! Du gör ju jättefina tårtor!
Tårtunderläggen är köpta på Ikea, inte mer avancerat än så! =) God Jul på dig!

Mari sa...

Nä men, inte gillar väl du glitter?! ;) Jättevacker tårta!

Anonym sa...

ooooj! vad detaljrikt! jättefin verkligen :D

Maria sa...

Jättefin tårta! Blommorna blev ju så bra, ser så proffsigt ut.

Susanna sa...

Jätte fin! du modellerar fina blommor! Själv önskar jag att jag hade den där snöflinge utstickaren, tycker den är så vacker !