lördag 2 juni 2012

Min födelsedagstårta! :)


Nu var det dags för mig att fylla 29 år, ångesten är stor men i min värld så fyllde jag bara 22 år.  Så det är min verklighet - Jag blev 22 år!  :) 

Kvällen innan jag fyllde år sprang jag Vår Ruset för första gången! 
Det var jättekul!  :) 


Tyvärr blev tiden till att baka en tårta bort prioriterad och kreativiteten är inte den bäst under stress, men jag slängde ihop tårtan snabbt och är med tanke på förutsättningarna nöjd med den. Det var första gången jag gjorde en sko i modelleringspasta, så den blev jag super nöjd med i alla fall! :)Lite bilder på tårtan! :)
Tårtan är fylld med min favorit - Vitchoklad och After Eight med chokladbottnar! :)

3 kommentarer:

Rebeccas tårtor sa...

Väldigt vacker!

GogaBakar sa...

Snygg tårta!

Mikael sa...

Heej!

Förlåt om jag stör, men tänkte bara fråga om jag kan få lite hjälp från dig skulle verkligen behöva det. Skulle du ha något intresse att hjälpa till i modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Även ett inlägg hjälper mycket för att få modeforumet mer levande. Om du kanske bara gillar att läsa inlägg men inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor Kram