lördag 19 februari 2011

En tårta till familjen/A cake for the family.


A cake for the family which I quickly put together. The roses are made of chocolate paste and I must say that I like chocolate paste for making roses, it was very easy to work with.  And since I make my roses without tools and only with the hands, the material is very important to me! The cake is filled with white chocolate fluff and After Eight fluff with chocolate bottoms. When I served the cake, I put also on sparkle hearts.

En tårta till familjen som jag snabbt satte ihop. Rosorna är gjorda av chokladpasta och jag måste säga att jag gillar det materialet att göra rosor av, det var väldigt lätthanterligt att jobba med. Och eftersom jag gör mina rosor utan hjälpmedel och bara med händerna är materialet väldigt viktigt för mig!  Tårtan är fylld med vitchokladfluff och after eight fluff med chokladbottnar. När jag serverade tårtan satte jag även på glitter hjärtan.


Sen måste jag även skriva att jag är förvånad över att jag fick så lite respons på min förra tårta eftersom den är enligt mig den klart vackraste tårtan jag gjort.  Men tårtan resulterade i minst kommentarer. Så vad säger man? Smaken är som baken - Delad!

4 kommentarer:

sara sa...

Jätte fin tårta!

Sara sa...

Jag håller med tidigare talare om att det är en jättefin tårta, jag gillar speciellt att du lagt blad under fjärilen, det var riktigt snyggt :-)

chanette sa...

så fin.. jag gillar svarta rosor

Marsipan Freak sa...

Jätte tuff tårta!! Väldigt effektfull med det svarta och vita! :)>

Jag har kollat igenom alla dina tårtor, du har verkligen talangen för detta, keep up the good work! :)